Elevrådet

Elevrådet er til for at varetage Nordfyns Gymnasiums elevers interesser. Rådet dannes af to elever fra hver klasse, for det meste er det en dreng og en pige fra hver klasse, men det ligger ikke fast. Det fede ved elevrådet er, at det hele står og falder på elevengagement. Elevrådets ledelse har god forbindelse til skolens ledelse som i reglen er ganske lydhøre. Dette giver mulighed for, at eleverne kan sætte deres præg på hvordan gymnasiet skal være.

Under elevrådet er der en række udvalg. Heriblandt et fællesudvalg, der sammen med repræsentanter fra skolens ledelse og lærerstab samt et festudvalg, der står for at arrangere den årlige elevrådsfest. Desuden er elevrådet en del af den nationale organisation DGS (Danske Gymnasieelevers Sammenslutning). Gennem DGS skabes et fællesskab mellem gymnasieelever i hele Danmark. Vi på Nordfyns Gymnasium er medlem af Region Fyn, men bl.a. ved generalforsamlingen samles gymnasieelever fra hele landet.

Som medlem af elevrådet er der altså rig mulighed for at gøre en forskel og engagere sig i gymnasiets liv. Uanset om man er kreativ, politisk interesseret eller bare ønsker at få indflydelse på alt fra rengøringsregler og kolde lokaler til fremtidige projekter i samarbejde med ledelsen.  

Man får den ære at repræsentere sine medstuderende samtidig med at man selv for et indblik i gymnasiets foretagender. Ikke at forglemme møder man en masse dejlige mennesker og får mulighed for at udveksle meninger og diskutere aktuelle små som store problemer med elever fra alle årgange og fra alle studieretninger. Det giver et større indblik i gymnasiet som et hele, og kan i særdeleshed gøre skolehverdagen mere spændende!  

 

Elevrådet har sin egen side på  facebook, besøg den her!

DSC_0021 elevrådet2018.jpg