SPONX

Ingen ved, hvad det betyder, men alle snakker om det. Er du frisk, frejdig og fuld af gode ideer, så er Nordfyns festudvalg SPONX lige stedet  for dig.

I løbet af året bliver der holdt fem fantastiske og farverige fester med masser af musik, fest og unge studerende. Nævnes kan bl.a. andet julefesten, hvor SPONX' 3.g'ere arrangerer et festligt indslag, og hvor der foretages kåringer af skolens elever - ingen kan føle sig sikker. Derudover holdes der både en spændende halloweenfest og fantasifyldt karneval med kostumer. Sidst, men ikke mindst, afholdes årets sidste fest, der krydres med en komiker. I årenes løb har vi bl.a. grinet af Anders Fjeldsted, Mick Øgendahl, Geo, Brian Mørk, Elias Ehlers og Tobias Dybvad, der alle har leveret et fantastisk show. Intet tema ligger fast, for der er altid plads til nye ideer i SPONX.

Som medlem af SPONX får man den ære at varetage forskellige jobs i løbet af festerne som bartender, dørmand og garderobeadministrator. Men det er ikke kun pligtarbejdet med at skabe et brag af en fest, der følger med. Inden festerne starter har festudvalget en super hyggelig eftermiddag. hvor vi ud over at gøre os lækre, holder traditioner som fodbold og fællesspisning ved lige.

Festudvalget har et rigtigt godt sammenhold, der hvert år understøttes af julefrokost, påskefrokost, sommerafslutning og selvfølgelig den legendariske rystesammenfest, hvor nye og gamle SPONX'ere lærer hinanden bedre at kende.

Så er du frisk på at skabe en række fede fester for dine kammerater og bygge nye bekendtskaber op med unge fra skolens tre årgange, så meld dig ind i SPONX - vi glæder os til at se dig.

Formand: Andreas Juul Birn, 3c
Næstformand: Matilde Sylvest Nørgaard, 3d
Kasserer: Natacha Malmkvist-Hansen, 2d og Caroline Wichmann Dons, 2j

DSC_0003 SPONX2018 650x.jpg