Orienteringsaften

Tirsdag den 29. januar 2019  holder vi Åbent Hus/informationsmøde for kommende 1.g'ere og deres forældre.

Aftenens program ser således ud:

19.00 Velkomst. Generel orientering om gymnasiets struktur (for forældre i kantinen, for kommende elever foran lokale 01).

20.00 1. orientering om studieretningernes hovedområder. Man kan vælge sig ind på hovedområder alt efter interesse: naturvidenskabelig, samfundsvidenskabelig, sproglig eller kunstnerisk.

20.30 2. orientering om studieretningernes hovedområder.

20.30-22.00 Fagbasar i studieområdet og læringscentret. Her er der opstillet borde, hvor man har mulighed for at tale med lærere og elever og se eksempler på fagbøger og andet undervisningsmateriale. Endvidere er der mulighed for individuel studievejledning.

Gymnasiets kantine er åben, så man kan købe en forfriskning.

21.00 Rundvisning efter behov - mødested ved automaterne i kantinen.

22.00 Arrangementet slutter.


Som noget nyt tilbyder vi orientering til kommende elever med forældre (der er forhindret tirsdag 29. januar) lørdag den 26. januar 2019 kl. 10.00-12.00. Programmet er reduceret i forhold til tirsdag 29. januar og ser således ud:

  • Introduktion ved rektor
  • Mulighed for at tale med elever og en studievejleder
  • Rundvisning på skolen.


Overvejer du at blive elev på Nordfyns Gymnasium, kan du her på hjemmesiden orientere dig om skolen, de daglige aktiviteter, lærerne og naturligvis om de studieretninger og fag, vi tilbyder. Du kan også se eksempler på, hvordan dit skoleskema kan se ud, ligesom du kan finde beskrivelser af alle skolens fag.

Du er altid velkommen til at ringe til skolen, hvis du er i tvivl om noget.

Nordfyns Gymnasium tilbyder en række studieretninger, som dækker de områder, vi mener unge mennesker interesserer sig for og som leder op til de videregående studier, som tilbydes efter studentereksamen. Du skal derfor nøje overveje, hvad der passer netop for dig. Du kan her på hjemmesiden få en systematisk gennemgang af gymnasiets opbygning og dine valgmuligheder.

Du kan læse om alle studieretningerne her på hjemmesiden, under menupunktet "Ny elev", eller du kan bladre i STX Orienteringspjece 2019, som også bliver udleveret på papir, når vi holder åbent hus. 

Hvis du ønsker at tale med vore studievejledere, kan du kontakte dem ved at maile eller ringe til dem.

Studievejlederne, klik her!

Åbenthus 2018.jpg